Det är sommar och för mig så betyder det att jag sommarjobbar. Jag trivs på mitt arbete, det är samma boende för vuxna med psykiska funktionshinder som jag jobbade på förra sommaren och haft som extrajobb under året.

Problemet är att jag inte är en sån som kan kombinera jobba väldigt intensivt, vara ensamstående mamma till sommarlovslediga barn med att kunna skriva intressanta artiklar, bloggtexter och skriva på min föreläsning.

Det känns som jag tappat kunskap, men jag vet att det är en illusion för snart kommer september och då har jag möjlighet att ägna mig åt mina föreläsningar med större kraft igen.

Tills dess så hoppas jag att du har överseende med att jag inte är så aktiv på den här sidan…..

Jag önskar dig en bra sommar och att du tar tillvara på alla härliga dagar.

I bland kommer den, möjligheten att vara ledig

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

[+] Zaazu Emoticons Zaazu.com