Boka Eva-Lena

Jag blir väldigt glad över att bli bokad till ett arbetslag, familjehemsföräldrar eller föräldragrupper eftersom då kan jag ge en mer specialanpassad föreläsning, en föreläsning som är mer fokuserad till de förutsättningar som ni har och era behov av kompetensutveckling.

Det kan vara en kortare föreläsning ända upp till en planeringsdag, eller flera planeringsdagar. Ju mer tid jag får till mitt förfogande, desto mer kan jag lära ut och ger plats för workshops och gruppdiskussioner.

Kontakta mig för förfrågan om föreläsning:

Föreläsningar om barn som passar bra till personalgrupper som arbetar med barn och alla slags föräldrar:

Föreläsning om vuxna som passar bra för grupper av vuxna som vill lära sig mer om hur anknytningsmönster påverkar deras relationer som vuxna.

Föreläsning om barn som bor i familjehem för familjehemsföräldrar och socialtjänst:

Föreläsning om uppdraget som familjehem som passar bra till studenter på socionomprogrammet eller socialtjänst:

Föreläsning som passar bra för arbetsgrupper som arbetar med människor exempelvis
inom vård och omsorg, behandlingshem eller skola:

Respons:

”Tack för en bra föreläsning, ett innehåll som fick mig att tänka på min verksamhet där jag verkar
som rektor och hur medarbetare kommenterar elever. Kommer medarbetare någon vart med det
som sägs eller agerar de efter elevers symtom? Här har jag något att arbeta vidare med.”

Christine, Rektor, Kramfors

”Du är fantastisk på att förklara! Jag tycker mig se hur du bubblar inombords av allt du vill berätta
& brinner för. Glädjebubblor. Jag önskar att alla fick möjlighet att ta del av detta, både föräldrar
och pedagoger; din kunskap och klokhet. Jag tycker att allt varit bra. Önskade att jag kunde lyssna en hel dag på dig.”

Theres, förskollärare, Sundsvall

”Bra och intressant när du berättar om dina erfarenheter. Du är positiv när du berättar vilket kan få oss att ha en positiv inställning till placeringar, även när det går sämre. Jag kommer att ta med mig dina erfarenheter, din uppsats osv. Jag tar också med mig din positiva sida till att vara familjehem trots att du berättar om de svåra stunderna. Kommer komma i håg din föreläsning för du gör den på ett bra sätt! Intressant att få veta om arvode, familjehemsutbildningar osv.”

Amalia, Socionomstudent, Lunds Universitet

”En galet bra föreläsning som alla inom yrket (Förskolan) borde få uppleva! Jag kan verkligen rekommendera dig som föreläsare då du är väldigt ”enkel” och tar upp vardagliga dilemman båda inom hem och förskolan. En bred föreläsning med många tankeställare.”

Maria, förskollärare, Falun

”En superbra föreläsning om ett intressant ämne. Skulle behövas mer av detta i skolans värld där det ofta handlar om att förändra ett problembeteende genom bestraffning i stället för att försöka förstå varför barnet är frustrerat. Vore också bra om skolor får mer insikt om vikten av anknytning och de symtom som är en reaktion från separation. Tack. ”

Jessica, lärare, Kalix.

“Din energi smittar av sig. Du inspirerar. Jag tar med mig att se problem som utmaningar, ta tillvara individens resurser, att se det självklara, det är det enkla som är det svåra.”

Lena, psyk.skötare gruppboende, Gävle

”Tack! Du har berört mig och gett både kunskap och insikter. Budskapet gjorde du tillgängligt, förankrat i beprövad erfarenhet och forskning. Dina tankar och budskap är viktiga. Fortsätt föreläsa. Jag vill lära mig mer.”

Anders, biträdande rektor, Rättvik

“Fullproppad med kunskaper framförd med stor energi. Du är både kunnig på området och en bra talare. Det är bra att du ger många exempel det hjälper teorin att “fastna” i medvetandet. ! Jag tar med mig en större medvetenhet om barn med avbruten anknytning fungerar och hur vi kan arbeta med problematiken. Nästa steg skulle vara ännu mer praktik.”

Janette, socialchef familjehemsektionen verksamheten ensamkommande barn, Malmö

”Ditt engagemang inom detta som du föreläser om är enormt och det smittar av sig. Fantastisk
utstrålning. Ditt sätt att vara får mig att lyssna, förstå och inse vad jag gör bra och vad jag kan förändra både i mitt yrke men också i mitt liv som vuxen och i möten med andra.”

Camilla, Förskollärare, Borås

”Det är många styrkor i ditt framförande! Du äger ämnet både teoretiskt och praktiskt. Att du knyter forskning, teorierna till praktiska verkligheten. Du är rörlig på scen, med ett bjussigt och ”spontant” sätt men väldigt välplanerad. Brett tilltal – både till folk som möter barn privat och professionella. Du är så bra!”

Ulrika, lärare, Tyresö

FRÅGOR, FUNDERINGAR & BOKNINGAR

KONTAKT

Föreläsning, handledning och utbildning

Eva-Lena Larsdotter
Hamiltongatan 24
802 66 GÄVLE


070-5098783