Respons från föreläsningar

Hitta ditt bästa sätt att vara förälder på
“Intressant att du var så öppen med dina egna erfarenheter inom familjen. Super! Som förälder tar jag med mig vissa saker som jag vill pröva på mina barn. Ska bli en mindre “nej-sägare. Som pedagog kände jag igen mig i många situationer och fick med mig tips att pröva i verksamheten.”

– Liezel, barnskötare, Upplands-Bro

“Intressant, inspirerande och insiktsfull. Du upplevs ärlig i ditt framträdande, lugn och kunnig med flera fina exempel och en stor dos humor även i allvaret. Jättebra! Jag tar med mig att stanna innan jag möter mina tonåringar i samtal, försöka lägga mitt emotionella åt sidan och läsa in det som inte sägs ännu mer än jag gör i dag. Stort tack!”

– Sandra, Universitersadjunkt Högskolan Gävle, Söderhamn

“Du förklarar på ett tydligt och bra sätt som går rakt in i mitt hjärta. Nära till tårar och skratt hela tiden. Allt var superduper, tusen tack! Jag tar med mig att behålla mitt lugn som vuxen och på riktigt lära känna mina barn och ge dem en fin tillit till sig själva och andra. Och ge mina barn tiden i processen “önskan – ja/nej – kamp – sorg – lugn.”

– Karin, personlig assistent, Falun

“Fängslande, lätt att sätta sig in i situationer utifrån dina konkreta exempel. Jag tar med mig att visa kärlek, vara äkta, bygga bra relationer där jag ser styrka och det värdefulla i våra olikheter. Vara tydlig i min vardag och berätta/förklara tillstånd/situationer. Förmedla och visa att mitt barn är värdefull. Se och bekräfta. Likvärdighet! Lära känna mitt barn!”

– Susanne, förskollärare, Bollnäs

“Skulle vara obligatoriskt i samband med familjebildande (sälj in föreläsningen till landstinget ) Många bra och “naturliga” exempel, bra bilder och bra att prata i bikupor. Jag tar med mig väldigt mycket både hem och till jobbet. Att våga vara mer autentisk, ta lärdom från barn och ställa kloka lösningsfokuserade frågor”

– Anders, ingenjör, Gävle

“Ditt personliga och varma bemötande, tydligt och intresseväckande. Jag har läst Jesper Juul och tycker att du sammanfattar tankesättet på ett väldigt bra och tydligt sätt. Jag tar med mig att fortsätta tolka barnets signaler även efter spädbarnstiden.”

– Charlotta, projektledare på myndighet, Trosa

“Din energi som du förmedlar och att du ser till att ha variation som gör att vi blir delaktiga. Dina slutord var toppen; förmedla att det är kul att vara vuxen. Jag tar med mig att lyssna empatiskt, sätta mina gränser, våga visa känslor både glädje, ilska och sorg. Bekräfta barnens känslor och försöka att inte ge lösningar.”

– Martin, ekonom, Hudiksvall

“Du förklarar på ett tydligt och bra sätt som går rakt in i mitt hjärta. Nära till tårar och skratt hela
tiden. Allt var superduper, tusen tack! Jag tar med mig att behålla mitt lugn som vuxen och på
riktigt lära känna mina barn och ge dem en fin tillit till sig själva och andra.”

– Karin, personlig assistent, Falun

“Enorm erfarenhet. Brinner inom området. Trovärdig. Positiv & uppriktig. Jag har varit väldigt inne i din föreläsning och satt och tänkte konstant hur dina förklaringar passar in i min vardag, tex vad jag kan bidra med i vardagen till mina barn och familj. Jag köper ditt koncept till 100%. Skönt att få ord på saker jag känner. Jag tycker du är grym.”

– Malin, personlig assistent, Gävle