Föräldrakursen: Hitta ditt bästa sätt att vara förälder på – en föräldrakurs i ”Netflix” format.

Vi tar steget från en traditionell föräldrakurs i studiecirkelformat till en kurs där alla träffar sker på samma dag; kortare föreläsning utifrån modern utvecklingspsykologi som lär dig VAD barnets beteende kan bero på kombineras med lösningsfokuserad coaching som lär dig HUR du kan göra.

Vi omvandlar problem till positiva mål, vi fokuserar på framtiden i stället för det förflutna och det som fungerar i stället för det som inte fungerar. Det är ett lösningsinriktat synsätt som ökar samarbetet och kreativiteten, det skapar en stämning som sätter fart på utveckling och uppkomsten av nya idéer.
Du kommer att få en arbetsbok från Reteaming International.

För vem? Alla slags föräldrar; par, en förälder från ett par eller ensamstående

Antal gruppdeltagare: 4 – 22 st.

Längd: 7 timmar

Ladda ner information om föreläsningen som PDF

Respons från de som sett föreläsningen:

”Jag tycker att kursen har varit bra och innehållsrik. Bra verktyg för att fostra barn och att få en rikare relation. Dina styrkor: Enkel, lättsam, öppen, härlig personlighet. Jag tar med mig många saker och känner mig berikad av de verktyg som jag har fått med mig från kursen. Tusen Tack Eva-Lena för en lärorik kurs. Fick med mig många positiva tankar & verktyg. Hoppas du tar Sverige med storm & får sätta din kunskap & verktyg i mångas huven. Kram & fortsätt lära ut, du är grym.”

Veronica, Gävle

”Det har varit bra med dina exempel och dina kopplingar till våra (kursdeltagarnas) situationer med barn. Jag tar med mig inspirationen att lära mer som kan vara till nytta för mig som förälder och barnet som växer upp.”

Christian, Gävle

”Jag är jätteglad att jag fått gå kursen. Känns som vi har tur som har dig här i stan. Styrkor: öppen, okonstlad, kunnig! Bra med konkreta exempel. Bra med rondellövningen. Pedagogiskt. Bra att det fanns tid att diskutera mycket.”

Maria, Gävle

”Du kan visa på ett enkelt sätt hur tokigt det kan bli i vardagen och att det finns massor att göra för att förändra! Dina styrkor är att du kan förmedla dina kunskaper på ett sätt som alla andra kan använda, oavsett vad man har för bakgrund. Alla i gruppen blir sedda, hörda, peppade osv. Vi får ökad förståelse, ökad självkänsla och självförtroende.Tack vare Eva-Lena känner jag att jag utvecklats som mamma och även som människa… kvinna!”

Annika, Skutskär

”Bra format på kursen med en dag. Man får ett bra sammanhang och röd tråd. Bra och tydliga exempel. Bra material att ta med hem.”

Sophie, Göteborg

”Du är oerhört inspirerande och har en förmåga att skapa engagemang i gruppen. Du är jordnära och kommer med konkreta exempel från verkligheten som alla kan relatera till. Jag tar med mig mycket! B.la tankesätt, meningsfulla samtalsmetodiken”

Emma. Hudiksvall

”Du ger bra belysande exempel och interagerade med oss deltagare, bra för att skapa intresse och dialog. Jag tar med mig olika modeller för att hantera konflikter. Korgmodellen. Samtalsförslag bra!”

Linus, Göteborg